ANNONCE

Endelig er alle glade

21. august 2019 18:27 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Archies forældre er særligt glade nu, de har fået en god barnepige.

Prins Harry og hertuginde Meghan virker til at have fundet det perfekte match, når det kommer til en barnepige, der kan bistå de jomfruelige forældre i livet med lille Archie.

Daily Mail skriver, at prinsen og hertuginden for nyligt fløj til Frankrig, hvor de var på sommerferie hos Sir Elton John, og med på turen var en barnepige, der langt fra er den første af sin slags, siden Archie blev født.

Ifølge Daily Mail er barnepigen den tredje, der har været ansat som barnepige for Harry og Meghan, inden for relativt kort tid. Den ene af de to foregående har hjulpet til om natten, mens den anden havde den rolle, den nye barnepige har.

Man kan håbe, at den nye barnepige ikke lider samme skæbne som den person, hun har overtaget tjansen fra. Daily Mail skriver, at forgængeren blev fyret for at være uprofessionel, men der er intet, der tyder på, at nyansættelsen bliver opfattet sådan.

Daily Mail henviser til en anonym kilde, der siger, at den nye barnepige passer rigtig godt ind i familien, at Meghan ikke er bleg for at gå forrest i at håndtere Archie, men at den nye barnepige er som en gave sendt fra himlen.

– Hun og Archie har det godt sammen, og Archie elsker hende. Harry og Meghan er meget glade for hende, siger den anonyme kilde, ifølge Daily Mail, til The Sun.

Artiklen fortsætter under videoen

Barnepigen må i øvrigt forventes at besidde evner, de færreste barnepiger ellers kommer til at kunne prale af.

Kendte.dk har tidligere skrevet om Maria, der er barnepige for prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.

Hun har taget en særlig barnepigeuddannelse, hvor der både har været fokus på børns helbred, velvære og opførsel. Hun har også lært om ernæring og kommunikation, såvel som babymassage og osteopati.

I den mere ekstreme ende har Maria også lært selvforsvar, og hun har på uddannelsen haft mulighed for at studere sikkerhed i vandet og sikker kørsel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu