Endelig lidt varmt sommervejr på vej

27. juni 2012 12:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Endelig lidt varmt sommervejr på vej
Billede mangler

Vi husker alle den skønne pinse i maj måned, hvor det pludselig blev super varmt og parker og grønne pletter over alt blev fyldt med letpåklædte solhungrende danskere.
Og den situation med sol og varme er nu på vej til os igen. Dog ikke med de helt samme høje varmegrader som i pinsen.
Men dog med temperaturer over 20 grader, hvilket jo ellers har været en sjældenhed her i juni.
– Det værste er overstået, og vi kan se frem til helt anderledes lunt vejr nu her og de næste to uger. Det bliver ikke pragtfuldt strandvejr, men det kommer stadigvæk til at smage af sommer, jordbær og koldskål, siger Jens Ringgaard Christiansen, meteorolog hos TV 2 Vejret til ekstrabladet.dk.
– Hvor vi indtil videre har haft stærk vind og temperaturer på mellem 15 og 20 grader, vil det nu skifte, så vi kommer til at ligge over de 20 grader. Og derudover vil vinden aftage, så kommer det til at føles så behageligt, at man kan tage shorts på og hænge overfrakken ind i skabet, siger Jens Ringgaard Christiansen til ekstrabladet.dk.
Også anden halvdel af juli kan, når meteorologerne kigger i glaskuglen, byde på sommer. Dermed kan sommerhusturen, for dem som allerede har planlagt dansk sommer, måske ende hæderligt.
– Der er begyndende tegn på, at lavtryk vil trække nord om Skandinavien og måske give højtryk over det vestlige Rusland og Skandinavien, siger DMI-meteorolog Jesper Rasmussen til Ritzau.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu