Endnu en dansk elev stukket ned i Prag

13. februar 2013 09:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Endnu en dansk elev stukket ned i Prag
Billede mangler

En dansk elev er angiveligt blevet stukket ned på en studietur i Prag. Knivstikkeriet sker kun få dage efter, at en anden dansk elev blev stukket ned efter et besøg på et diskotek i den tjekkiske hovedstad. Det skriver bt.dk.

 

Det nye knivstikkeri skete ifølge nyhederne.tv2.dk omkring klokken fire natten til onsdag på Hotel Panorama i Prag, hvor flere danske klasser er indlogeret.

– Der kommer først en pige løbende ned i receptionen og råber efter hjælp. Efterfølgende kommer der en dreng ud af en elevator, og han er stukket flere gange. I ryggen, i maven. Der er blod i elevatoren, der er blod på gulvet i lobbyen, siger 18-årige Marcus Thomsen, der er elev på Næstved Handelsskole til TV2 ifølge bt.dk.

Ifølge Marcus Thomsen er elever fra både Næstved Handelsskole og Næstved Gymnasium rejst på vinterferie til Prag.

Marcus Thomsen og en anden elev fortæller til TV2, at knivstikkeriet angiveligt er et opgør mellem danske elever på hotellet. Den formodede gerningsmand stak efterfølgende af fra hotellet.

– Han sagde, at han havde lavet noget lort. At han ikke ville i fængsel hernede. Han ville hjem til sin familie i Danmark, siger den anden elev ved navn Jan Hansen. Han har fået den formodede gerningsmands reaktion beskrevet af andre elever.

Ifølge de to elever mødte tjekkisk politi talstærkt op på hotellet efter knivstikkeriet.

Bt.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra rejseselskabet Rejsemægleren, der angiveligt står for indkvarteringen af de unge på hotellet, samt fra Næstved Gymnasium.

Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser overfor bt.dk, at man onsdag morgen klokken 8.10 endnu ikke har hørt om knivstikkeriet, men lover at undersøge sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu