Endnu en mand fængslet for grov vold på Fyn

25. marts 2013 16:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Endnu en mand fængslet for grov vold på Fyn
Billede mangler

En 21-årig mand valgte natten til mandag at melde sig selv på Odense Politigård for et særdeles voldeligt overfald i Odense 14. marts. Manden er ved Retten i Odense herefter blevet varetægtsfængslet, oplyser Fyns Politi.
Han er sigtet for at have overtrådt straffelovens paragraf 246 om grov vold, da han angiveligt sammen med tre andre tvang en 31-årig mand ind i en bil, hvor han blandt andet fik skåret det ene øre af.
Den 21-årige protesterede ikke mod varetægtsfængslingen, som strækker sig frem til 19. april. Politiet har ikke yderligere oplysninger, da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.
Tidligere er en 22-årig mand ligeledes blevet varetægtsfængslet, efter delvist at have erkendt sig skyldig i samme episode, mens de to sidste fortsat er på fri fod.

 

Voldsofferet blev forrige torsdag kontaktet af nogle bekendte, som han efterfølgende mødtes med på en tankstation i Odense. Efter at være blevet tvunget ind i en bil, blev han kørt tværs igennem Odense ud til Seden Strand i det nordøstlige Odense.

Under kørslen blev der knust en flaske i hovedet på ham, og han blev skåret med den. Desuden blev han skåret i hovedet og på kroppen med en hobbykniv.

Halvdelen af det en øre blev skåret af manden, mens det andet øre blev skåret halvt igennem. På stranden bliver offeret desuden sparket og slået.

Den 31-årige kender ifølge vicepolitikommissær ved Fyns Politi Jack Liedecke de to varetægtsfængslede og de to andre eftersøgte, men vicepolitikommissæren vil ikke komme nærmere ind på deres relation.

»Så kommer jeg ind på noget omkring motivet, og det vil jeg gerne vente med, indtil vi har fat i alle fire mistænkte,« siger Jack Liedecke.

Han afviser dog, at voldssagen er banderelateret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu