Endnu et ligahold tæt på konkurs

14. marts 2013 15:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Endnu et ligahold tæt på konkurs
Billede mangler

Butikken kører som den skal i Vejen i forhold til udgifter og indtægter. Men en gammel gæld plager klubben i sådan en grad, at man kan være nødsaget til at dreje nøglen og lukke ned for klubbens elitehold.

KIF Vejen blev i denne sæson nummer fem i grundspillet i Dame Håndbold Ligaen og er udset til at møde Team Tvis Holstebro og Viborg HK i slutspillet, såfremt klubben stadig ånder den 27. marts, hvor slutspillet begynder.

Det er en gammel gæld fra klubbens etablering tilbage i april 2011, der nu har ramt jyderne hårdt.

– Det er resterne fra en meget dyr første sæson som ny klub, hvor alting gik galt. Med et direktørskifte midt i det hele, to trænerudskiftninger og et hold, der røg i nedrykningsspillet. Og når det bliver kombineret med, at det var et nyt projekt, der skulle startes fra bunden og bygges op, har det bare været en rigtig uheldig cocktail. Det har simpelthen været en for dyr opstart, siger KIF Vejens direktør, Henrik Schmidt-Ebbesen, til sporten.tv2.dk

Klubben vil ikke sige, hvor stor en sum det drejer sig om, men Henrik Schmidt-Ebbesen garanterer, at den fornødne likviditet skal findes meget hurtigt.

– Det er alvorligt. Hvis vi ikke får løst det her nu, så lukker vi. Vi mangler helt akut likviditet for at kunne gennemføre indeværende sæson, siger Henrik Schmidt-Ebbesen.

KIF Vejen blev i 2011 en selvstændig klub, efter man tidligere hørte under KIF Kolding.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu