ANNONCE

Engell: Socialdemokraterne har nok at tale om

21. august 2012 14:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Engell: Socialdemokraterne har nok at tale om
Billede mangler

Der bliver langt fra mangel på samtaleemner, når Socialdemokraterne tirsdag mødes til sommergruppemøde på LO-skolen i Helsingør.
Det vurderer politisk kommentator Hans Engell.
– De befinder sig i en alvorlig politisk krise, siger han og uddyber:
– Meningsmålingerne er helt i bund, og regeringen starter her efter ferien med interne uenigheder omkring dagpenge og et forhold til fagbevægelsen, som ligger lavt efter sammenbruddet i trepartsforhandlingerne. Så der er rigtig meget at gøre status over.
Og med så mange åbne sår, bliver det ifølge Hans Engell næppe et møde, hvor der vil blive truffet mange afgørende beslutninger.
– De skal diskutere den politiske situation og efterårets politiske arbejde. Blandt andet hvordan man får regeringen til at hænge bedre sammen, og hvordan partiet kan komme mere på banen og blive mere synligt, ikke bare som regering, men også som parti, siger han.
Den Socialdemokratiske top præsenterede mandag for første gang et samlet, politisk projekt i en kronik i Politiken, hvori partiet lægge op til at ville gøre den danske stat stærkere ved blandt andet at bekæmpe privatiseringer i sundhedsvæsnet.
– Den er skrevet af tre ministre og gruppeformand Henrik Sass Larsen, så de vil nok også runde de nye socialdemokratiske mærkepæle, kronikken prøver at sætte, slutter Hans Engell.
Sommermødet finder sted til og med onsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu