Engelske medier: Barca jagter Daniel Agger

7. marts 2013 10:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Engelske medier: Barca jagter Daniel Agger
Billede mangler

FC Barcelona er på jagt efter en ny midterforsvarer, der kan starte et angreb fra bagkæden. En sådan spiller ønsker den catalanske klub sig til sommer, og det er ikke hvilken som helst spiller – i danske øjne – som de har set sig lune på.

 

Ifølge flere engelske medier skulle FC Barcelona således have danske Daniel Agger, der spiller i Liverpool FC, i kikkerten.

Allerede i sommeren 2012 viste Barcelona interesse for Daniel Agger, men før de gjorde alvor ud af interessen, skrev Agger under på en kontraktforlængelse, der skal holde ham i Merseyside-klubben indtil sommeren 2016.

Men så lang tid vil Barcelona ikke vente på den danske landsholdsanfører. Både Daily Mirror og The Sun skriver torsdag, at Barcelona ønsker sig Daniel Agger i truppen som erstatning for Carles Puyol (34) og Eric Abidal (33), hvis karrierer lakker mod enden.

28-årige Agger har spillet i Liverpool siden januar 2006. Han kom dertil fra barndomsklubben Brøndby IF på den største transfer nogensinde mellem en dansk og udenlandsk klub på 62 millioner kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu