Engelske stjerner hjælper Paul Gascoigne

11. februar 2013 12:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Engelske stjerner hjælper Paul Gascoigne
Billede mangler

Paul Gascoigne var igennem 1980’erne og 90’erne en af klodens bedste fodboldspillere. I dag er ‘Gazza’ 45 år og i livsfare.

 

Han er netop blevet indlagt på en rehabiliteringsklinik for Gud ved hvilken gang. Det er desværre en dyr affære – godt 65,000 kroner om ugen – og den tidligere Tottenham-spiller har drukket sine millioner væk.

Gascoigne er dog stadig en populær herre, og de prominente engelske spillere står i kø for at støtte op om koryfæet med gavmilde pengedonationer.

– Han forandrede fodbold og var en inspirerende spiller. Jeg voksede op med min fars videoer af Gazza og Italien ’90 (VM-slutrunde, red.). Jeg vil gerne gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe ham i denne svære tid, lyder det fra Arsenal-stjernen Jack Wilshere.

– Hans præstationer og stolthed fik ham til at skille sig ud, og jeg nød at se ham spille, mens jeg voksede op, siger Chelsea-anfører John Terry.

Derudover tæller listen af pengedonorer bl.a. Gary Lineker, Wayne Rooney, Alan Shearer, samt mange andre engelske kendisser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu