ANNONCE

Englænder i Kastrup: Hvad f…. foregår der?

30. januar 2012 17:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Englænder i Kastrup: Hvad f.... foregår der?
Billede mangler

Det er langt fra alle, der er klar over, at EM i håndbold netop er afsluttet med Danmark som vinder.
Omkring et kvarter før landsholdet kom ud til de fremmødte fans, kom en gruppe englændere ud midt i den propfyldte ankomsthal, hvor flere hundrede var mødt op for at hylde EM-heltene.
En af dem, der så godt overrasket ud, var engelske Scott Henley, der lignede en, der lige var landet fra månen, da han kom ud i ankomsthallen.
“Ja – hvad f…. foregår der?” udbryder han, da Newspaq henvender sig til ham for at høre om han har et bud på, hvorfor der er samlet så mange mennesker.
“Hvad har i vundet, siger du? Håndbold? Jeg er ikke sikker på, hvad det er – men tillykke,” siger han inden han fortsætter:
“Jeg rejser ofte, men har aldrig fået sådan en modtagelse. Modtager I alle på denne måde,” spørger han og griner, inden han forsøger at kæmpe sig igennem menneskemængden med sin bagagevogn. Et projekt, der er mere end almindeligt svært på grund af den tætte menneskemængde.
Få øjeblikke efter fik et par lufthavnsansatte rykket en anelse på mængden, så det blev muligt for andre rejsende at komme igennem ankomsthallen uden at blive en del af guldfesten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu