Englændere: Passende straf, Bendtner!

5. marts 2013 19:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Englændere: Passende straf, Bendtner!
Billede mangler

Historien om Nicklas Bendtners bøde på 842.000 kr. er også nået over Nordsøen til England, hvor Nicklas Bendtner tidligere har spillet for Birmingham City, Sunderland og Arsenal, som han stadigvæk har kontrakt med. London-klubben har blot lejet ham ud til Juventus i denne sæson.

 

Daily Mail har gengivet historien om Bendtners spritkørsel og den efterfølgende bøde samt Bendtners kommentarer efter retssagen.

Under artiklen kan brugerne komme med kommentarer, og der er ros til det danske retsvæsen og ris til Bendtner for at have rodet sig ud i sagen.

– Det ville have været meget, meget værre, hvis han havde dræbt nogen, så at sige, at det var den værste dag i hans liv, er meget egoistisk af ham. Det kunne have været en meget værre dag for en sørgende familie, hvis det var gået galt, skriver ‘thspur’.

– Godt klaret af Danmark og deres fodboldforbund. Det er en passende bøde og en passende straf for en dum handling. FIFA (det internationale fodboldforbund, red.) kunne tage ved lære, når det gælder racisme. Tre år uden kørekort ville svare til tre år for racistisk optræden på banen, skriver ‘HR’ fra London.

‘Bigjok’ fra Glasgow hæfter sig ved, at Nicklas Bendtner i første omgang kaldte sin spritkørsel for en mild én af slagsen. Senere viste det sig, at alkohol-promillen var så høj som 1,75.

– En mild sag om spirituskørsel? Et skrækkeligt ordvalg. Så meget for den lektie, han har fået i ydmyghed, lyder det fra Skotland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu