ANNONCE

Enhedslisten håber pligtsnak er gas

30. november 2011 10:44 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Enhedslisten håber pligtsnak er gas
Billede mangler

“Man må håbe, at de ord ministeren kommer med bare er ord.”
Sådan lyder det fra regeringens støtteparti på dagen, hvor socialminister Karen Hækkerup (S) vil gøre op med danskernes syn på samfundet som et “tagselvbord”.
“Jeg kan slet ikke genkende det billede, som hun tegner. Jeg synes, der er mere behov for at sætte fokus på de arbejdsløses rettigheder og ikke deres pligter. Pligterne er de arbejdsløse meget opmærksomme på, og politikerne har haft fokus på dem de sidste ti år,” siger Johanne Schmidt Nielsen, politisk ordfører i Enhedslisten, til Newspaq.
Meldingen kommer efter en heftig debat om en arbejdsløs, som Özlem Cekic (SF) brugte som eksempel, der viste sig at have 5.000 kroner om måneden, når alt var betalt.
Enhedslisten mener ikke, at de arbejdsløse kan klandres for deres rettigheder,
“Uanset hvor meget man generer de arbejdsløse, så opstår der ikke nye arbejdspladser, derfor synes jeg det er en mærkelig melding fra socialministeren,” fortæller Johanne Schmidt Nielsen, som mener, at den danske skat er så høj, at vi bør kunne stille krav til serviceniveauet.
“Det er rimeligt, at når man afleverer en meget stor del af ens løn, at der bliver passet ordentligt på vores børn eller gamle på institutionerne,” slutter Johanne Schmidt Nielsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu