Enhedslisten: Regeringen er på selvmordskurs

21. februar 2012 11:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Enhedslisten: Regeringen er på selvmordskurs
Billede mangler

En flok amatører. Sådan beskriver Enhedslisten Helle Thorning-Schmidts regering, selvom partiet er parlamentarisk grundlag for regeringen.
“Det er en selvmordskurs, regeringen er slået ind på, og det er ikke blot om betalingsringen. Vi er godt trætte af regeringen,” siger trafikordfører Henning Hyllested til Newspaq.
Han får ikke længere noget at vide om, hvilke planer regeringen faktisk har på trafikområdet, samt hvad der skal ske med betalingsringen. Det irriterer ham.
“Det er grotesk, at transportministeren tilsyneladende slet ikke har indflydelse på betalingsringen længere, men at det i stedet er udenrigsministeren, der sidder med ved forhandlingsbordet. Hvorfor skal landets udenrigsminister blande sig i hovedstadens trafiksituation?” Sådan lyder det spørgende fra Hyllested.
På et møde i morges mellem de fire topministre i S og SF blev betalingsringens fremtid eller mulige mangel på samme diskuteret. Bliver den ikke til noget, bliver Enhedslisten endnu mere rasende.
“Det er komplet amatøragtigt. De har skrevet det ind i deres eget regeringsgrundlag, og at man ikke står fast på sin politik, ja det er efter vores mening fuldstændig håbløst,” smælder støttepartiets trafikordfører.
Han har dog selv ikke den fjerneste anelse om ringens skæbne.
“Det eneste, vi hører om betalingsringen, hører vi fra journalisterne. Det er en mærkelig måde at behandle sin samarbejdspartner på,” sukker Henning Hyllested.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu