ANNONCE

Enhedslisten sætter spot på Løkke

2. december 2011 14:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Enhedslisten sætter spot på Løkke
Billede mangler

Enhedslisten mener også, at tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) rolle i Helle Thorning-Schmidts skattesag bør undersøges.
Tidligere i dag offentliggjorde Thor Möger Pedersen (SF), at man nu skal i gang med en kulegravning af, om blandt andet daværende skatteminister Troels Lund Poulsen og Venstres pressetjeneste har været indblandet i skattesagen mod Helle Thorning-Schmidt.
Det bliver hilst velkommen af Enhedslisten, som også vil have Lars Løkke Rasmussens rolle i sagen undersøgt.
“Hvis det, der nu er kommet frem, er rigtigt, så er der tale om magtmisbrug og ulovligheder, som efter min mening må få alvorlige konsekvenser. Vi skal også have undersøgt, hvilken rolle Vestres pressetjeneste – og dermed Lars Løkke Rasmussen – har spillet i sagen,” siger Enhedslistens Per Clausen til Newspaq.
Han understreger, at man må afvente afgørelsen, før man kan komme med konsekvenser, men ser med alvor på sagen, som også angår den tidligere statsminister.
At sagen, om politisk indblanding i Helle Thorning-Schmidts skattesag nu er nået til en kommissionsundersøgelse, kommer ikke bag på Enhedslisten.
“Det bekræfter desværre min klar fornemmelse af, at der har været en form for politisk indblanding i sagen, som ikke har tålt dagens lys. Oplysningerne om Helle Thorning havde en tendens til at nå pressen på tidspunkter, hvor det var godt for den daværende regering,” siger Clausen.
Flere eksperter har også peget på, at Løkke Rasmussen forhold bør undersøges.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu