ANNONCE

Er din bil klar til vinteren? Disse ni ting skal du få styr på nu

8. december 2018 12:32 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Vintervejret er for alvor på vej, og derfor er det en god idé at gøre sin bil vinterklar.

Vintersæsonen er startet, og selvom vejret måske ikke endnu har vist sig fra sin mest vinterlige side, er det dog kun et spørgsmål om tid, før sneen og frosten kommer til Danmark.

Vintervejret kan være en særdeles sej omgang at komme igennem for ens bil, og derfor er det tilrådeligt, at man sørger for at gøre sin bil vinterklar, før det for alvor går løs.

En ganske lavpraktisk forholdsregel er, at man husker at skifte til vinterdæk, og hvis man alligevel er hos mekanikeren, er det også en god idé at få tjekket batteriet.

”FDM anbefaler, at man løbende tjekker sit batteri, og særligt hvis det er et par år gammelt. Ved hård frost mister det op til 50 procent af sin kapacitet, og i nogle tilfælde giver det helt op. Derfor er det en god idé at lade batteriet op derhjemme en gang om måneden henover vinteren. På den måde forlænges batteriets levetid”, har leder af FDMs tekniske rådgivning, Jørgen Jørgensen, tidligere sagt til FDM’s hjemmeside.

I galleriet ovenfor kan du se ni gode tips fra Bilmagasinet til, hvordan du selv kan sørge for, at din bil er i stand til at klare vinteren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu