ANNONCE

Eriksen gav Olsen svar på tiltale

15. november 2014 10:09 | Af: Ritzau Fokus
 
Eriksen gav Olsen svar på tiltale
Landstræner Morten Olsen roste også Christian Eriksens defensive indsats, hvor han havde til opgave at få styr på Serbiens back Branislav Ivanovic.

Landstræner Morten Olsen roste også Christian Eriksens defensive indsats, hvor han havde til opgave at få styr på Serbiens back Branislav Ivanovic. Foto: DMV DA**LON**/AP

Morten Olsen så fredag en Christian Eriksen, der mod Serbien rejste sig efter kritisabel indsats mod Portugal.

Christian Eriksen blev udsat for kraftig kritik af landstræner Morten Olsen for en måned siden, da det danske landshold tabte hjemmekampen mod Portugal i EM-kvalifikationen.

Midtbanespilleren er nu tilbage i varmen hos Olsen efter fredagens 3-1-sejr i Serbien.

– Han gav det rigtige svar. Christian spillede en rigtig god kamp, fastslår Morten Olsen.

Landstræneren var godt tilfreds med Tottenham-spillerens offensive bidrag. Defensivt havde han fået til opgave at holde øje med Chelsea-backen Branislav Ivanovic.

– Han havde en vigtig opgave i Ivanovic. Han er normalt en vanskelig herre at have at gøre med offensivt. Men de kvaliteter, han normalt har, dem så jeg ikke. Det skyldes blandt andet Christians store løbearbejde.

– Christian var god på bolden, og vi så nogle dybdeløb med bolden, hvor han var farlig. Han gav svar på tiltale, og det er jeg glad for, siger landstræneren.

For en måned siden kritiserede Morten Olsen midtbaneprofilen i så hårde vendinger, at Eriksens agent gik i medierne for at forsvare sin spiller.

Dengang sagde Olsen:

– Efter så mange landskampe skal han kunne tage fat i bolden og være med til at styre kampen. Det har han ikke kunnet. Derfor må vi klandre ham. Han må kunne stå for den kritik, og det gør han også.

– Det er en brutal verden, ellers må du spille på et andet plan. Det er ikke Ajax mere, det er ikke udvikling.

/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu