Esbjerg henter Hans Henrik Andreasen

28. januar 2013 12:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Esbjerg henter Hans Henrik Andreasen
Billede mangler

Hans Henrik Andreasen skifter fra OB til Esbjerg med øjeblikkelig virkning

 

Hans Henrik Andreasen er færdig i OB. Den hårdtarbejdende midtbanemand skifter med øjeblikkelig virkning til Esbjerg, hvor han tidligere har optrådt gennem otte år.

OBs cheftræner Troels Bech sender Andreasen mod Esbjerg med stor respekt.

– Det er en vemodig afsked med en stor profil i OB. Hans Henrik Andreasen har været en dominerende skikkelse i klubben i mange år, og han har altid leveret en helstøbt indsats – og et fantastisk målsnit. Over det seneste halve år har han imidlertid haft færre kampe fra start, og derfor er det glædeligt, at vi har fundet en god løsning for alle parter, siger cheftræner Troels Bech.

Hans Henrik Andreasen har været i OB siden 2007, men i efteråret har han fået begrænset spilletid for fynboerne. Nu venter et gensyn med hans tidligere klub Esbjerg.

– Samlet set har det været helt fantastisk at være i OB. Det er en topklub i Danmark, og det vil det fortsat være. Der venter mange store år for OB. Jeg vil altid tænke tilbage på klubben med glæde. Ikke kun på grund af spillerne, som jeg har mødt på holdet, men også på grund af staben. Der har været mange store personligheder, og jeg har glædet mig til at komme på arbejde hver eneste dag, siger Hans Henrik Andreasen, der nåede at spille 211 kampe og score 47 mål for OB.

OB har nu mistet to midtbanespillere i dette transfervindue, idet Andreas Johansson også forlod klubben ved konktraktudløb ved årsskiftet.

Hans Henrik Andreasen har skrevet under på en tre-årig kontrakt i Esbjerg.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu