ANNONCE

Esbjergs borgmester Johnny Søtrup jubler over aftale om el-tog

7. februar 2012 17:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Esbjergs borgmester Johnny Søtrup jubler over aftale om el-tog
Billede mangler

Borgmesteren i Esbjerg kan ikke få armene ned efter nyheden om den aftale, der sikrer, at strækningen mellem Esbjerg og Lunderskov bliver elektrificeret inden 2015.
 
Derfor var det også en meget spontan reaktionen, der kom fra en glad Johnny Søtrup (V), da han fik overbragt nyheden af Newspaq.
“Det er helt fantastisk. Det er et længenæret ønske, der går i opfyldelse. Det er rigtig godt, at det nu er faldet på plads. Det er jeg glad for at høre,” siger Esbjerg-borgmesteren.
 
Gennem al den tid, borgmesteren kan huske tilbage, har det været med på ønskesedlen til skiftende regeringer. Og aftalen vil få stor indflydelse for den vestjyske havneby, forudsiger Johnny Søtrup.
“Vi har en af landets største havne, derfor har det slet ikke været tidssvarende, at man skulle have det bøvl med at skifte til dieseltog, når man kommer til Lunderskov for at fortsætte mod havnen i Esbjerg,” forklarer han. Derfor er han meget glad for, at Venstre og Dansk Folkeparti har valgt at bakke op om aftalen.
 
“Jeg er glad for, at der er kommet et heltstøbt projekt ud af det. Jeg vil sige til Folketingets ros, at det er gået hurtigere, end jeg havde turdet håbe på,” siger borgmester Johnny Søtrup.
 
Han håber, at den nye aftale kan blive et vigtigt pust, der kan hjælpe Esbjergs investeringer på havnen bedre på vej.
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu