ANNONCE

Et år siden Ole Stephensen pludseligt døde

6. februar 2020 11:19 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Ole Stephensen gik bort uden forudgående sygdom. Torsdag er det et år siden, at han døde.

Det er torsdag præcis et år siden, at den kendte journalist Ole Stephensen døde i sit hjem uden forudgående sygdom. Han blev blot 63 år gammel. Han blev landskendt som den ene halvdel af makkerparret Walter & Carlo. Mens han gjorde karriere som frontfigur for det ekstremt populære TV2-program Eleva2ren. Og  så var han mangeårig morgenfrisk vært i Go’ Morgen Danmark.

Artiklen fortsætter under videoen

Ole Stephensen er for mange et kendt ansigt synonymt med både humor og morgen-TV. Men den kendte TV-mand kunne tilføje endnu et hverv til sit CV. Han blev nemlig valgt til byrådsmedlem i Gentofte Kommune.

Den kendte TV-vært mistede bevidstheden omkring klokken 18.30. Og trods hurtig indsats fra redningsfolk og læger lykkedes det ikke at genoplive ham.

Ole Stephensen efterlod sig sin hustru og to døtre.

Venner og bekendte mindes Ole

Der er ingen tvivl om, at Ole Stephensen er en mand, som har været med til at præge Danmark i årti. I årevis var han fast inventar på fjernsynsskærmen enten som morgenvært eller vært på en af de populære aftenudsendelser.

Og det er derfor ikke overraskende, at de mange kolleger og mediefolk, der i tidens løb har lært Ole Stephensen at kende – mildest talt er ramt af en følelse af chok.

Den tidligere Vild med Dans-vært Claus Elming har på Twitter blandt andet skrevet, hvordan Ole Stephensen havde påvirket sit liv.

Ligeledes har Justitsminister og partiformand for de Konservative, Søren Pape Poulsen, været ude at sige farvel til Ole Stephensen, der i flere år var en del af partiet.

Farvel til en kær kollega

For Line Baun Danielsen var Ole Stephensen en kollega, som hver dag var med til at sige godmorgen til hele Danmark. Og hun har også været ude at give et langt og dybtfølt farvel til den muntre TV-vært.

Journalisten anbefaler

– Dygtige, søde, sjove og min dejlige Go’Morgen DK kollega Ole Stephensen er død. Jeg er så chokeret og har ikke ord for, hvor trist det er. Ole var en ener, lyder det i opslaget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu