Et bud på at stoppe Cancellara: Skyd ham!

4. april 2013 14:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Et bud på at stoppe Cancellara: Skyd ham!
Billede mangler

Indtil videre har der stået Sagan eller Cancellara på det meste i dette cykelforår. Sidstnævnte har allerede snuppet flotte solosejre i E3 – Harelbeke og Flandern Rundt. Og de andre konkurrenter har også svært ved at lure, hvordan schweizeren skal holdes fra sejr i Paris – Roubaix. Det afslører Katushas italienske klassikerrytter, Luca Paolini.

 

– Jeg ved det ikke (hvordan man stopper Cancellara, red.) – måske bliver vi nødt til at prøve med en pistol og skyde ham, udtaler Paolini grinende til Cyclingnews.com.

– Nej, jeg tror den eneste løsning er at forudsige hans træk.

Her henviser Paolini til, at Cancellara som regel stikker med langt til mål, da han er ganske menneskelig, hvis man kan følge ham til stregen. Det gjorde Sagan i Milan – San Remo, men her måtte slovakken højst overraskende selv se sig slået på stregen af Gerald Ciolek, med Cancellara på tredjepladsen.

Paolini og co. har måske en chance for sejr i og med, at Sagan ikke kører Paris – Roubaix, samt at Cancellara kan være en smule rystet mentalt efter et styrt i midtugens løb Scheldeprijs.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu