Etårig fundet bevidstløs på gaden midt om natten

9. april 2017 16:54 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Politiet fandt også den lille piges mor bevidstløs af en heroin overdosis.

Etårig fundet bevidstløs på gaden midt om natten
Lægerne ved ikke, hvad den lille pige havde fået. Arkivfoto: SCANPIX

En etårig pige blev fundet bevidstløs på gaden midt om natten på grund af en overdosis af stoffer. Begge hendes forældre er blevet tiltalt for at sætte et barn i fare. Det skriver CBS News.

Pigen blev behandlet på hospitalet og overlevede heldigvis. Da politiet kom hjem til familien, fandt de moren bevidstløs på grund af en heroin overdosis.

Fløjet til hospitalet

En betjent blev kort efter midnat onsdag mødt af en ængstelig person, der ville have hjælp til en 18 måneder gammel pige. Pigen var bevidstløs og havde problemer med at trække vejret.

Da betjenten nåede hen til stedet, så han en firhjulstrækker der kørte væk. Ifølge politiet var det pigens far og en anden mand, der kørte hende på hospitalet.

Barnet blev fløjet til et børnehospital i Columbus. En test for stoffer har endnu ikke kunne bestemme, hvilket stof, der var skyld i at hun blev bevidstløs.

Politiet fandt efterfølgende pigens 26-årige mor bevidstløs fra en mistænkt overdosis af heroin inden i familiens lejlighed tæt på. Hun blev også sendt på hospitalet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu