Eurojackpotvinder vil nu udleve sine drømme

22. august 2019 14:15 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Par fra Skanderborg har mange drømme, der skal realiseres. Nu har de også råd til det..

Forrige fredag en helt anderledes fredag for et par i Skanderborg. De viste sig nemlig at være de heldige vindere af en delt 2. præmie i Eurojackpot. Det betyder, at der inden længe bliver sat 7.343.034 skattefri kroner ind på bankkontoen.

Det var dog først dagen efter, de heldige vindere opdagede, at de var blevet millionærer. Manden i huset kiggede på sin telefon og kunne han se, at der kommet mail fra Danske Spil. Han spiller via et PLUS abonnement og flere gange tidligere fået mails vedrørende gevinster. Dog af en noget anden størrelse, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Altså, man går jo og drømmer om alt det man kunne gøre, hvis man pludselig vandt en stor gevinst. Men man tror jo slet ikke på, at det overgår en selv. Det er fuldstændig uvirkeligt, lyder det fra den meget glade vinder, som i første omgang troede, at det beløb, han havde vundet, var betragteligt mindre.

Forbliver en hemmelighed

Parret, der har været gift i mere end et halvt liv, fejrede gevinsten med en flaske bobler og skålede på mulighederne for en helt ny tilværelse. De begyndte desuden at fantasere om hvad gevinsten kan komme til at betyde og talte om, hvad de nu kan ændre i deres liv. De har aldrig væltet rundt i penge og har altid levet jævnt.

Artiklen fortsætter under videoen

Noget er de allerede blevet enige om. De har aldrig haft mulighed for at give en økonomisk håndsrækning til deres to børn, men det har de tænkt sig at gøre nu. Godt nok lidt i det skjulte, for de har tænkt sig at holde kortene tæt ind til kroppen og ikke fortælle nogen som helst, heller ikke børnene, om deres nye millionærstatus.

Et kærlighedsboost

De kunne også godt tænke sig lidt mere i tid sammen og i den forbindelse har de overvejet, om han han skal stoppe på arbejdsmarkedet. For Deres ægteskab har simpelthen fået en form for kærlighedsboost efter gevinsten.

-Det kan man vel godt kalde det. Haha. Det gør da et eller andet, at man får mulighed for at gøre noget ved alle de drømme, som man har haft gennem livet, men som ikke har været mulige med den indkomst, vi har haft. Nu er verden åben for vores fødder, fortæller den heldige vinder og nævner både Japan og Sydamerika som mulige rejsemål.

En filantropisk drøm

De har ikke de store materialistiske ønsker, som skal realiseres. Til gengæld har han længe haft en filantropisk drøm.

-Jeg kunne godt tænke mig at donere nogle penge til en hjælpeorganisation. Og måske ikke kun donere, men gå tættere ind i et samarbejde, hvor man har en god sjat penge med, men også selv tilbyder sig som frivillig. Det er også noget, jeg nu vil bruge tid på at researche på, siger han.

Fredag er der igen mulighed for at blive rig ved at spille i det europæiske lotteri. Meget, meget rig endda. Her er der nemlig makspulje med en vanvittig førstepræmie på 570 millioner kroner.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu