ANNONCE

Evakueret beboer: Ved ikke hvor vi skal sove

31. januar 2012 19:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Evakueret beboer: Ved ikke hvor vi skal sove
Billede mangler

Den voldsomme brand i en ejendom på Valbygaardsvej betyder, at 200 mennesker er blevet evakueret til Sankt Annæ Gymnasium, hvor politi og brandvæsen holder dem opdaterede omkring slukningsarbejdet.
Det fortæller Pernille Dalbro, der bor på Valbygaardsvej nummer 46, og netop nu er på Sankt Annæ Gymmasium.
“Hele ejendommen er samlet her, og politi og brandvæsen holder os underrettet,” siger hun til Newspaq.
Hun fortæller, at de der har haft andre steder at tage hen, har fået lov til at tage afsted fra gymnasiet. Derudover er boligselskaberne netop nu ved at finde ud af, hvordan folk skal genhuses. Men det er ikke helt så ligetil, fortæller hun.
“De der har steder at tage hen, er taget af sted. Og de der ikke har et sted at tage hen, skal nu finde ud af, om de skal genhuses af deres forsikringsselskab eller kommunen. Vi ved ikke så meget endnu. Heller ikke hvorhenne det bliver,” siger Pernille Dalbro.
De seneste meldinger beboerne har fået er, at branden er under kontrol, men umiddelbart ikke kan slukkes. Det skyldes, at der er brand i nogle mellemetager.
Vagthavende ved Københavns Brandvæsen, Bo Schou, siger til Newspaq, at branden formentlig først vil være slukket i morgen. Derefter vil der være en masse oprydninger og skader, der skal udbedres. Ikke mindst vandskader, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu