FA advarer bolddrenge

26. januar 2013 13:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
FA advarer bolddrenge
Billede mangler

Det engelske fodboldforbund vil ikke tolerere gentagelser af episoden fra Swanseas møde med Chelsea.

 

Det er meldingen fra det engelske fodboldforbund FA efter midtugens famøse episode, hvor den 17-årige Charlie Morgen i Swanseas returopgør mod Chelsea aktivt sørgede for, at Eden Hazard ikke kunne få fat i bolden.

FA, som i øjeblikket overvejer strafferammen for Chelseas belgiske landsholdsspiller Eden Hazard, har derfor indskærpet over for de engelske klubber, at deres bolddrenge ikke aktivt skal gå ind og trække tiden, som det var tilfældet med Charlie Morgan.

Tværtimod skal bolddrengene udvise en “passende adfærd”, hvilket indebærer at optræde på samme måde uanset om det er hjemmeholdet eller gæsterne, der skal have fat i den lille runde.

Swansea med Michael Laudrup på trænerbænken, mødte Chelsea i et returopgør i Capital One-pokalturneringen og havde vundet første kampe med 2-0. Det gæstende London-hold jagtede derfor et mål, da Morgan demonstrativt iværksatte sin det-er-min-bold kampagne.

Morgan havde allerede inden kampen meldt op på det sociale medie Twitter, at han ville sørge for at trække tiden, om nødvendigt. Og da chancen bød sig i det 77. minut, udvidede han sine beføjelser langt ud over det nødvendige.

Michael Laudrup og Swansea vandt semifinaleopgøret med 2-0 sammenlagt og er nu klar til at møde Bradford i den pokalturnering, som tidligere gik under navnet League Cup. Det er i øvrigt Swanseas første finaledeltagelse nogensinde.   

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu