ANNONCE

Få din drømmebil under juletræet

13. december 2011 10:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Få din drømmebil under juletræet
Billede mangler

Forlaget Globe udgiver fire bøger om henholdsvis BMW, Ferrari, Porsche og Mercedes-Benz.
Hver bog beskæftiger sig detaljeret og spændende med et af disse klassiske bilmærker. Der er tale om en kronologisk gennemgang af bilfabrikkens historie lige fra etableringen til i dag. Alle væsentlige modeller bliver omtalt, og den letlæste tekst er ledsaget af talrige interessante fotografier, hvoraf hovedparten er i farve – men de historiske sort/hvide optagelser er også med.
Hver bog er forsynet med dansk og svensk tekst.
BMW – gennem tiderne (af Alessandro Sannia). Hele historien om den berømte bilproducent BMW, fra de første biler, som blev bygget, til de store teknologiske nyskabelser – med over 200 uforglemmelige billeder.
Ferrari – gennem tiderne (af Lorenzo Ardizio). Historien om de legendariske biler med den stejlende hest – med over 100 fascinerende fotografier.
Mercedes-Benz – gennem tiderne (af Alessandro Sannia). Historien om Mercedes-Benz, den tyske producent af luksusbiler, som er kendt over hele verden for sit berømte tretakkede stjernelogo – med over 200 farvebilleder.
Porsche – gennem tiderne (af Alessandro Sannia). Hele historien om Stuttgartfirmaets sportslige biler fra den legendariske 356 til vore dages 911, Boxster og Cayman.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu