ANNONCE

Få eksperternes bedste aktietips direkte på din mobiltelefon

1. februar 2021 05:01 | Af: Sponsoreret Artikel

Vil du tjene penge på aktier, er det en god idé at læne sig op ad erfarne investorer. Heldigvis deler eksperterne fra Økonomisk Ugebrev ud af deres viden og erfaring

Få eksperternes bedste aktietips direkte på din mobiltelefon
Genrefoto.

Kunne du tænke dig at få aktieeksperternes bedste tips direkte på sms eller mail, så du altid kan kopiere de bedste på markedet?

Eller hvad med et ugentligt nyhedsbrev, der kort og letforståeligt holder dig informeret om alle de vigtigste ting, der sker i markedet lige nu, så du ikke selv behøver at opsøge informationen? Særligt i det aktuelle meget nervøse aktiemarked, er det fornuftigt at få eksperternes syn på sagen.

Lige nu kan du prøve Økonomisk Ugebrev Formue i en måned til 1 krone!

Økonomisk Ugebrevs erfarne analytikere tager dig i hånden, og guider dig igennem de mange faldgruber, som kan blive meget kostbare for dig.

Med et abonnement på Økonomisk Ugebrev Formue får du automatisk beskeder på SMS og mail, hver gang der bliver handlet i modelporteføljer. Der udsendes mindst 5-7 aktietips hver måned på SMS og mail, som du har mulighed for at kopiere.

Adgang til alle investeringsartikler på ugebrev.dk

Udover adgang til vores til investeringsmagasinet ØU Formue, får SMS og mail med handelsbeskeder, og adgang til alle investeringsartikler på ugebrev.dk.

God performance bygger på erfaring

Bag Økonomisk Ugebrevs analyser og porteføljer står en stribe meget erfarne analytikere, der har arbejdet med aktier i mere end 25 år.

Bag vores inspiration til køb og salg af aktier ligger en tækning om, at det er meget vigtigt at beskytte ens kapital gennem en forsigtig tilgang til investeringer.

Klik her og prøv Økonomisk Ugebrev Investor i en måned for kun 1 krone!

Produceret og sponsoreret af Økonomisk Ugebrev

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu