ANNONCE

Får du disse pengesedler i hånden: Ring straks 112

27. august 2018 19:31 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet vil meget gerne have befolkningens hjælp.

Får du disse pengesedler i hånden: Ring straks 112
Får du penge med spor af farve i hånden, skal du straks ringe efter politiet. Foto: Colourbox.

Du kan nu – eller, måske igen – hjælpe politiet med at opklare en sag.

Læs mere her.

Søndag 5. august blev der i løbet af natten stjålet et pengeskab fra Circle K-tankstationen i Hedensted. Der er tale om et særdeles godt fastboltet pengeskab, men alligevel lykkes det gerningsmændene at få det bugseret ud og væk.

“Vi tror, der må have været flere om at håndtere pengeskabet”, skriver Sydøstjyllands Politi på sin Facebook-side.

I forbindelse med at pengeskabet blev flyttet blev en grøn farvepatron aktiveret og pengesedlerne farvet grønne. Det er et led i den tyverisikring, som pengeskabet er en del af.

Fundet ved Aarhus

Pengeskabet blev den 6. august fundet opbrudt i True Skov ved Tilst. Det blev sikret af politiet og undersøgt, og det kunne konstateres, at det var blevet opbrudt ved brug af en vinkelsliber.

Ved siden af pengeskabet blev der ligeledes fundet en pengeseddel med grøn farve på – en rest af det større beløb, som skabet oprindeligt indeholdt.

Har du hørt eller set noget?

Nu søger politiet altså vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i Hedensted i gerningstidsrummet eller har hørt eller set noget, da pengeskabet blev transporteret eller dumpet ved Tilst.

“Vi har også brug for henvendelser, hvis privatpersoner eller virksomheder skulle komme i kontakt med pengesedler med grøn farve fra farvepatronen”, skriver politiet.

Du kan kontakte Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114. Politikredsen beder også befolkningen om at dele historien og efterlysningen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu