ANNONCE

Får to gange 13 års fængsel i bizar drabssag

29. juni 2020 14:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

To mænd på henholdsvis 33 og 39 år er dømt for drab og skal 13 år i fængsel.

Får to gange 13 års fængsel i bizar drabssag
De to mænd er begge blevet idømt 13 års fængsel i sagen - de har anket dommen til landsretten. Arkivfoto.

Mandag faldt der dom i sagen om drabet på den 47-årige mand, der i februar sidste år blev fundet død i et skovområde ved Borris. At det er en bizar sag, der er blevet rullet op, kan du læse mere om længere nede i artiklen.

Først til dommen: De to mænd på på henholdsvis 33 og 39 år, der stod anklaget, er dømt for drab og skal hver 13 år i fængsel. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen er blevet behandlet som en nævningesag ved retten i Herning. Femten retsdage er gået, og 41 vidner har været indkaldt, inden dommen altså faldt i dag.

Sagens anklager er tilfreds med udfaldet:

– Retten i Herning har i dag ved et enigt nævningeting dømt de to mænd for drabet på den 47-årige, og udmålt langvarige fængselsstraffe i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand. Det kan jeg kun være tilfreds med, siger senioranklager Linette Lysgaard fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

De dømte valgte at anke dommen til landsretten.

Sagen kort

Kenneth Linde Simonsen blev fundet slået og sparket til døde i et engområde ved Borris øst for Skjern i februar sidste år.

Volden havde ført til flere kraniebrud, og den 47-årige døde af sine kvæstelser.

Det var to mænd på henholdsvis 39 og 33 år, der stod bag den grusomme forbrydelse, har et nævningeting mandag afgjort.

Den ene af mændene har i retten ifølge mediet forklaret, at de med knyttede næver flere gange havde slået den 47-årige, fordi han havde nogle nøgenbilleder af en fælles kvindelig bekendt.

Den 39-årige havde dog et seksuelt forhold til den pågældende kvinde, og han skulle derfor have gjort det klart over for den 47-årige, at de billeder ikke skulle vises til nogen.

Afviste

Under en senere druktur i Borris afviste den nu afdøde mand dog, at han havde haft sådanne nøgenfotos.

Det var for meget for den 39-årige, som forklarede i retten, at han slog Kenneth Linde Simonsen to-tre gange i ansigtet med knyttet næve. Den 33-årige slog bagefter manden “et par gange”, beretter TV Midtvest.

Efter tæskene forlod mændene den 47-årige i engområdet. Han kunne selv gå hjem som lærestreg, mente de. Den ældste har forklaret, at manden stadig kunne stå, da de efterlod ham.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu