Facebook-brugere tænder lys for Hee-søstre efter dødsulykke

15. juli 2012 08:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Facebook-brugere tænder lys for Hee-søstre efter dødsulykke
Billede mangler

På facebook-gruppen, Tænd et lys for Julie, Michelle og Barbara, har tusindvis af brugere tændt lys for de tre dræbte Hee-søstre efter halm-ulykken.

Nettet strømmer over at kondolencer til familien i Hee efter de tre søstre Julie, Michelle og Barbara alle er døde efter den tragiske ulykke torsdag, hvor tre til fire bigballer af halm på hver 300 til 400 kilo, væltede ned over dem. Alle tre søstre på henholdsvis 13, 9 og seks år er nu døde.

På facebook er der oprettet en gruppe ”Tænd et lys for Julie, Michelle og Barbara” og den gruppe har allerede fået knap 10.000 medlemmer – heriblandt en del kendte som eksempelvis fødevareminister Mette og sangeren Mek Pek.

Også på familiens egen hjemmeside, er der travlt ved gæstebogen. Hundredevis af danskere – både personer, som kendte familien og helt fremmede har skrevet kondolencer.

På facebook-siden, hvor brugerne sender billeder af tre tændte lys ind, kan man blandt andet læse:
Tina Vesterbæk:
Der gør ondt helt ind i marven når jeg tænker på storebror, mor & far – jeg håber inderligt de vil finde styrken til at komme igennem denne umenneskelige situation og finde tilbage til en acceptabel hverdag.
Æret være pigernes minde.
Maria Michaelsen Roth:
‎3 stjerner lyser klarere end nogen andre, på himlen i denne tid. Jeg sender mine tanker til de efterladte og håber de klarer sig gennem denne svære tid. Jeg sender også mine tanker ud til alle andre, i håbet om at de værdsætter det de har.
Jytte Henriksen:
Mine tanker får til familien, for det er et ufatteligt tab de har lidt. Jeg vil ofte gå ind på denne side, for det vare længe, før man ikke lader tankerne gå til Hee. Der kommer et billed senere.
Rikke Møller:
Ord kan ikke beskrive hvor ondt det gør mig at nogen skal igennem noget SÅ frygteligt. Hvil i fred kære piger. Der går mange tange varme tanker til jer og jeres familie. Lysene vil blive tændt de næste mange aftener.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu