ANNONCE

Facebook tvinger borgmester til nyt fornavn

8. januar 2016 17:55 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Under en rejse i Peru blev borgmester Jørn Pedersen tvunget til at ændre sit fornavn.

Måske har du undret dig over, at Koldings borgmester, Jørn Pedersen hedder Jorn Pedersen på Facebook. Og det er der en forklaring på, skriver DR Trekanten.

Jørn Pedersen var en tur i Peru, hvor han pludseligt blev blokeret af den sociale gigant – Facebook:

– De skrev, at de ikke kunne godkende navnet (Jørn, red.). Så måtte jeg skrive Jorn i stedet for, og det blev godkendt. Og nu kan jeg ikke få lov til at rette det tilbage igen, fortæller venstre-borgmesteren til DR Trekanten.

Jørn Pedersen har efter hjemkomsten fra Peru forsøgt at rette sit navn tilbage til Jørn, men det tillader Facebook ikke:

– Først skrev de, at der skulle gå 60 dage, inden man kunne ændre navn, og nu har jeg så fået at vide, at jeg har prøvet for mange gange. Så nu har jeg skrevet til Facebook, for jeg har et stort ønske om fortsat at hedde Jørn, og ikke Jorn, slutter borgmesteren.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu