ANNONCE

Fælg-tyve fældet i stor politiaktion

21. april 2020 15:55 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Mandag 20. april 2020 slog betjente fra Nordjyllands Politi til i en koordineret anholdelses-aktion.

Fælg-tyve fældet i stor politiaktion
Politiet har i en aktion anholdt tre mænd for blandt andet tyveri af dyre fælge. Arkivfoto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix.

Tre mænd, mistænkt for flere tyverier og indbrud, blev mandag anholdt på adresser i Aalborg-området.

Baggrunden for anholdelserne var, at Nordjyllands Politi gennem de sidste par måneder har modtaget flere anmeldelser om tyveri af dyre fælge fra nye biler samt nogle indbrud i autoværksteder forøvet i det meste af Nordjylland.

Derfor indledte Nordjyllands Politi et større efterforsknings-arbejde, der førte til, at politiets efterforskere kunne slå til mandag, hvor tre mænd i alderen 27, 30 og 39 år blev anholdt på forskellige adresser omkring Aalborg.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann.

– I forbindelse med anholdelserne fandt vi formodede tyvekoster fra indbrud i værksteder og alufælge, siger Mikkel Brügmann, der tilføjer, at man yderligere fandt og beslaglagde 1,5 kilo hash og 7 gram amfetamin.

Efterforskning fortsætter

For Nordjyllands Politi pågår der nu et større efterforskningsarbejde for at få alle sagens omstændigheder fuldt belyst, blandt andet skal de tyvekoster, der er fundet ved ransagninger undersøges, så de kan blive knyttet til rette gerningssted.

– Vi håber, at vi ved aktionen i går har forhindret personkredsen i at begå yderligere indbrud og tyveri af fælge i området, siger Mikkel Brügmann.

De tre anholdte mænd er tirsdag klokken 09.00 blevet fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

De sigtes for indbrud i værksteder i henholdsvis Aars og Aabybro, begge sket natten til mandag d. 20. april, samt for tyveri af alufælge og for besiddelse af euforiserende stoffer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu