ANNONCE

Færøsk tunnel gemte blodspor fra drabssag

25. januar 2012 14:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Færøsk tunnel gemte blodspor fra drabssag
Billede mangler

Der er kommet nye spor i Færøernes første drabssag i 23 år.
Blodrester, som blev fundet i november i en vejtunnel, viser sig nu at komme fra den afdøde Dánjal Petur Hansen fra Saltangará, som blev meldt savnet d. 8. november sidste år. Det skriver Jyllands-Posten.
“Det nye er, at vi havde en eftersøgning i en af vores tunneler. Det er en undersøisk tunnel mellem Leirvik og Klaksvig, og der fandt vi nogle blodrester på en plads, hvor der er opstillet et teknikskur,” fortæller efterforskningsleder Bergleif Brimvík fra Færøernes Politi til Jyllands-Posten.
Blodsporene blev fundet godt 1.500 meter inde i tunnelen, kaldet Nordoytunnelen. Den er godt seks kilometer lang og forbinder de to byer Leirvik på Eysturoy og Klaksvig på Borðoy (Bordø).
Liget af Dánjal Petur Hansens er endnu ikke dukket op, men politiet ved nu, at hans blod er endt i tunnelen. Der er nemlig før blevet fundet en blodig pude på mandens bopæl.
Efterforskningslederen, som får hjælp til efterforskningen af en betjent fra det danske rejsehold, håber, at de nye spor, vil få flere til at henvende sig med oplysninger i sagen. Bergleif Brimvík fortæller, at der er videoovervågning i tunnelen, men han vil endnu ikke ud med, om billederne fra kameraerne viser noget brugbart.
Siden november sidste år har en 32-årig mand siddet varetægtsfængslet mistænkt for mordet. Den myrdede har tidligere været gift med kæresten til den fængslede.
Onsdag udløber varetægtsfængslingen, men politiet vil forsøge at få den forlænget.
Kilde: Jyllands-Posten

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu