Disse 10 dage har færrest danskere fødselsdag

6. januar 2017 13:48 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Har du fødselsdag på en af disse ti dage hvor færrest har fødselsdag - se billederne, der viser hvornår færrest har fødselsdag.

Danskernes fødselsdage er ikke – som man ellers måske skulle tro – ligeligt fordelt ud over alle årets 365 dage. Der er stor forskel på, hvilke dage det hitter – og hvilke dage, der ikke gør.

Fra den mest “populære” fødselsdag til den mindst “populære” er der et spænd på cirka 18.000 personer — og det er meget taget i betragtning at der den 1. januar er 21.771 danskere der har fødselsdag, mens der på den mindst populære fødselsdag (som du kan finde i galleriet her over artiklen), kun er 3.729 fødselarer.

Tallene fremgår af Danmarks Statistiks tabel for folketal. Her kan man også ser at marts og april måneder er de måneder hvor flest danskere har fødselsdag.

Kunstigt pustet op

Tallet for 1. januar, hvor der er aller flest fødselsdage – og i øvrigt også den 1. juli – er dog lidt kunstigt pustet op.

Netop de to dage har man traditionelt lagt indvandrere og adoptivbørns fødselsdage – hvis de ikke i forvejen havde en gyldig fødselsattest. Men den praksis er nu helt stoppet.

Se billederne i galleriet over artiklen og find ud af hvornår færrest har fødselsdag.

 

 

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu