ANNONCE

Fætter til Bettina Olsen: -Liget var godt gemt

27. november 2017 15:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Opbakning til politiet.

Politiet har fundet liget af en kvinde i lokaler med tilknytning til den savnede Bettina Olsen på Møn. Ifølge familien er der tale om et loftsrum over et snedkerværksted, hvor den 34-årige kvinde havde fået lov at opholde sig, mens hun var på lejlighedsjagt.

Liget blev fundet fredag eftermiddag i den mønske flække Keldby, men det er endnu ikke fastslået, at liget ér den savnede Bettina Olsen, men politiet har hurtigt meldt ud, at det formodes at forholde sig således. Indtil liget er identificeret, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke yderligere kommentarer.

Godt gemt

På Facebook og i kommentarsporet hos flere medier har forløbet dog vakt forargelse og undring, for hvorfor skulle der gå en hel uge med en omfattende eftersøgning rundt om på Møn, hvis der hele tiden har ligget et lig i den forsvundne kvindes lejlighed?

Men midt i beskyldningerne om dårligt politiarbejde kommer Bettina Olsens fætter nu ordensmagten til undsætning. Det skriver Sjællandske.

Brian Arnsfeldt Hansen, der har været kontaktperson for familien og som har stået i spidsen for den store eftersøgning, har nemlig intet at udsætte på politiets arbejde, understreger han.

– Jeg har selv været i de lokaler to gange, efter hun forsvandt. Den torsdag, vi efterlyste hende, var vi fire personer derinde. To timer før politiet kom og fandt hende i fredags, havde vi været tre inde for at finde tøj eller andre ejendele, som hunde måske kunne bruge til at få færden af hende. Ingen af gangene opdagede vi hende. Hun må have været godt gemt. Ellers havde vi jo fundet hende, forklarer fætteren, der samtidig takker for den store folkelige opbakning i forbindelse med eftersøgningen.

Anholdt for drab

I sagen er en 27-årig mand allerede blevet anholdt og varetægtsfængslet sigtet for drab. Det er uvist, om politiet kom på sporet af kvindens lig i forbindelse med afhøring eller grundlovsforhør af manden. Sagen blev behandler for lukkede døre. Fængslingen skete den 22. november. TV Øst skriver desuden, at den 34-årige Bettina har haft et løst forhold til den fængslede gennem flere år.

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen udtalte i en pressemeddelelse i forbindelse med lig-fundet:

– Vi skal nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring fundet, og derfor har vi ikke yderligere kommentarer for nu, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Mystisk sag

Hele sagen om Bettina Olsen har været omgærdet af en del mystik. I weekenden den 17. til 19. november blev flere medier opmærksomme på efterlysningen via Facebook-siden Forsvundne Personer, lige som vi blandt andet her på Newsbreak.dk fik flere henvendelser angående den 34-årige kvindes forsvinden.

Politiet ønskede dog på ingen måde at kommentere forholdet. Kun i en kortfattet pressemeddelelse søndag den 19. november blev det meldt ud, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi korrekt nok havde modtaget en anmeldelse om en forsvunden kvinde. Det krævede dog ikke mange minutter eller brikker at regne ud, det var Bettina Olsen, politiet hentydede til.

Først tirsdag afsløreredes det, hvorfor politiet ikke ønskede at udtale sig. På det tidspunkt var den drabssigtede allerede anholdt.

Blev væk fra aftale

Bettina Olsen er sidst set med sikkerhed 12. november, har pårørende tidligere fortalt. To dage senere skulle hun mødes med en veninde, men Bettina dukkede ikke op, og siden har ingen hørt fra hende – lige som der heller ikke har været livstegn på telefon eller de sociale medier.

16. november gik hendes pårørende til politiet, og Bettina blev altså også efterlyst på facebooksiden Forsvundne Personer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu