Fakta

3 fantastiske steder at holde nytår

Hvis du er villig til at tage længere væk en 10 timer i bil, så burde du overveje de her 3 fantastiske steder at holde nytår, der byder på noget helt anderledes.

Valparaíso, Chile: Nytårsfejringen i Valparaíso er en af de største og mest populære i hele sydamerika. Næsten en million mennesker kommer hvert år for at se det fantastiske fyrværkeri, der bliver sendt op 17 forskellige steder langs havnen i hele 20 minutter! Prøv også at følge de lokales tradition for lykke i det nye år ved at spise 12 vindruer ved nytår og iføre dig gult undertøj.

Bangkok, Thailand: På årets sidste dag forvandles den her eksotiske by til en kæmpe farvestrålende gadefest. Besøg Central World Square og se det imponerende lysshow og fyrværkeri, mens verdenskendte bands spiller. Du kan også følge med i andres byers nytårsfest på storskærme – og vælge næste års destination.

Edinburgh, Scotland: Kommer det til nytårsfester er Edinburghs Hogmanay-festival i særklasse. Festivalen varer i hele tre dage og bliver skudt i gang den 30. december med fakkeloptog gennem byen. Nytårsaften er der folkefest med utallige koncerter og ved midnat bliver der skudt hele 4,5 ton fyrværkeri af over Edinburgh Castle.

Kilde: Kilroy