Fakta

De døde i ulykken

Søndag aften dansk tid omkom basketball-ikonet Kobe Bryant i en helikopterulykke.

Med ham i helikopteren var hans 13-årige datter, Gianna. Derudover omkom syv andre, inklusive piloten, ved ulykken.

Politiet eller anden officiel myndighed har ikke frigivet navne på ofrene. Men familiemedlemmer har bekræftet, at de har mistet pårørende i ulykken. Det skriver flere medier, blandt andet det amerikanske medie CNN.

Her er navne på seks personer ud over Kobe Bryant og datteren, som familiemedlemmer eller andre med kendskab til familierne har bekræftet som værende blandt de omkomne i ulykken.

Det sidste offer antages at være piloten, men det er ikke bekræftet.

* Familien Altobelli:

John Altobelli, der var baseball-træner for Orange Coast College (OCC), hans kone Keri og datteren Alyssa var blandt de omkomne. Det bekræfter Altobellis bror ifølge CNN.

Ifølge assistenttræneren for OCC, Ron La Ruffa, var Alyssa holdkammerat med Kobe Bryants datter Gianna på Mamba Academy.

* Christina Mauser:

Christina Mauser, der var assistenttræner på Harbor Day School i Corona del Mar i Californien, var blandt de omkomne. Det bekræfter hendes mand, Matt Mauser, i et opslag på Facebook.

* Mor og datter:

Sarah Chester og hendes datter Payton var også passagerer i helikopteren, som forulykkede. Det skriver Todd Schmidt, der er rektor på Harbor View Elementary School, hvor Payton tidligere gik i skole, på Facebook ifølge CNN.

Kilde: CNN.