Fakta

X Factor-dommere

Her er dommere i X Factor siden 2008:

Dommerne i sæson 1 og 2 var Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee. Værten var Lise Rønne.

I sæson 3 fortsatte Remee som dommer, mens Thomas Blachman og Lina Rafn valgte at stoppe og blev erstattet af Soulshock og Pernille Rosendahl. Lise Rønne valgte at stoppe som vært og blev erstattet af Signe Muusmann.

I sæson 4 og 5 fortsatte Pernille Rosendahl som dommer, mens Remee og Soulshock blev erstattet af Thomas Blachman, der vendte tilbage efter en sæsons pause, og Cutfather. Signe Muusmann blev erstattet som vært af Lise Rønne, der vendte tilbage efter en sæsons pause.

I sæson 6 fortsatte Thomas Blachman som dommer, mens Pernille Rosendahl og Cutfather valgte at stoppe og blev erstattet af Ida Corr og Anne Linnet. Lise Rønne valgte at stoppe som vært og blev erstattet af Signe Molde.

I sæson 7 og 8 fortsatte Thomas Blachman som dommer, mens Ida Corr og Anne Linnet blev erstattet af Lina Rafn, der vendte tilbage efter fire sæsoners pause, og Remee, der vendte tilbage efter tre sæsoners pause. Signe Molde blev erstattet som vært af Eva Harlou.

I sæson 9 og 10 fortsatte Thomas Blachman og Remee som dommere, mens Lina Rafn valgte at stoppe og blev erstattet af Mette Lindberg. Eva Harlou valgte at stoppe som vært og blev erstattet af Sofie Linde Lauridsen.

I sæson 11 fortsatte Thomas Blachman og Remee som dommere, mens Mette Lindberg valgte at stoppe og blev erstattet af Sanne Salomonsen. Sofie Linde Lauridsen forsatte som vært.

Kilde: Wikipedia.