Fakta

Facebook-kommentarer

– Kræet skal egentlig bare aflives. Små børn løber også rundt når de leger og så var sådan et bid måske i ansigtet eller halsen.

– omg så hunde ska lige pludselig bare ha lov til at bide en løber som oveni købet løber udenom dem er i blevet vanvittige eller kommer i fra månen INGEN HUNDE MÅ BIDE MENNESKER.

– Synd du har fået et lille bidemærke. Men har du helt ærligt ikke selv en del af skylden for det skete? – jeg læser det som du er løbet alt for tæt på hundelufterne. – de SKAL altså også have lov, at være her.

– Løb et andet sted og lad være med at skræmme dyrene.

– Hvor mange andre forholdsregler kan man tage udover dem, hun allerede har taget? Skal hun gå i snegletempo i 20 meter før og efter hver eneste hund, som hun passerer på sin løberute?

– Ærlig talt, hvis du virkelig kender hundes adfærd, så kommer du ikke løbende og slet ikke bagfra. Hunden er jo blevet forskrækket, og så er hundens adfærd normal. Du skulle have stoppet dit løb og passeret i gang!

– Biddets størrelse har jo heller ikke noget med sagen at gøre, det er det faktum at hun blev bidt der er vigtigt.

– Jeg løber også ret tit. Og har også den i mine tanker, men jeg ved at hvis jeg bliver bidt af en hund så er jeg helt sikker på at jeg slår og sparker den til den ligger helt stille.

– Så det skal gå ud over hunden, at ejeren er et fjols? Føj for et lorte menneske du er (som svar til ovenstående).

– Træls oplevelse 😕 Alt for mange, har ikke styr på deres hunde. Tænk, de ikke sagde undskyld og sikrede sig du var ok.