Fakta

Hvad er ParkPark

Firmaet er stiftet i 2013 i Aalborg.

ParkPark er en mobil-app, der kan bruges på en række parkeringspladser rundt om i landet.

Den erstatter – lige som andre lignende tjenester – den traditionelle parkeringsautomat.

Firmaet bryster sig af at være den billigste parkeringsapp-løsning.

Ifølge ParkPark har firmaet samarbejder med Fredericia, Frederiksberg, Horsens, Hillerød, Kolding, Køge, København, Næstved, Odense, Randers, Silkeborg, Svendborg, Vejle, Aarhus og Aalborg Kommune samt en række private parkeringspladser.

Det er ikke muligt at få oplyst, hvor mange kunder, firmaet har.

ParkPark har tidligere været i rampelyset med negativt spot. På grund af særdeles mangelfulde betalinger, endte Københavns Kommune i februar med at opsige kontrakten med firmaet, der dog lovede så meget bod og bedring, at det blev taget til nåde nogle dage senere.

– Der er tale om en helt ekstraordinær sag. Parkpark har gjort, alt hvad de overhovedet kan, og vi er overbeviste om, at vores kontrakt fremover vil blive overholdt til punkt og prikke. Derfor har vi valgt at give dem en ekstra chance i København, sagde centerchef Jes Øksnebjerg fra Teknik- og Miljøforvaltningen i København.

Selskabet ParkPark havde i sit seneste regnskab et overskud på 400.000 kroner, men det fremgår af regnskabet, at revisoren BDO mener, at selskabet har “indberettet urigtige momsangivelser til Skattestyrelsen”.

Kilder: ParkPark, Københavns Kommune, CVR