Fakta

Manglende kommentarer

Newsbreak.dk har gentagne gange forsøgt at komme i telefonisk kontakt med folk bag de to Facebook-sider, men det er trods flere opkald altså ikke lykkedes. Mellem opkald måtte vi således ty til skriftlige forsøg.

I den forbindelse skrev vi en mail direkte stilet til alle de mailadresser, vi har fundet, der kan sættes i forbindelse med Thomas, Guldfeberen og Aladdins Wish. Her gjorde vi opmærksom på, at vi har forsøgt at ringe til telefonnummeret.

Samtidig skrev vi også, hvad det drejer sig om, og at vi meget gerne vil have en forklaring og stille nogle spørgsmål i den forbindelse. Vi gav en række muligheder for kontakt og henvendelse til Newsbreak. På mail fik vi ingen respons, men ved en identisk skriftlig henvendelse lykkedes det at få et svar fra Aladdins Wish. Det kan du læse i fuld og ordret længde her:

der er tale om 2 forskellige sider så al sammenligning vil blive behandlet som injurier, jeg er ved at slæbe mange i retten pga det her

begge firmaer sender ud, lange leveringstider gør kunder utilfredse, lemming effekt på trustpilot, thomas [resten af navn slettet, red] ejer aladdins wish, ikke andre sider, folk skriver til vores kunder det er ulovligt og vi anmelder flere sager pt til politiet, der er tale om decideret chikane

“stort set alle på trustpilot er dokumenteret afsendt med foto, alligevel siger de at de ikke har modtaget, men giver os ikke en chance for at gensende, det ødelægger os på trustpilot og folk er ligeglade

jeg er meget træt af trustpilot de vidergiver injurier som medie og jeg er ved at forberede retssag imod dem

så hvis du videregiver deres injurier vedr. aladdins wish søger jeg erstatning fra jer også på forhånd tak

Vi har efter at have modtaget ovenstående beskeder igen forsøgt at kontakte Thomas/Aladdins Wish telefonisk – igen uden at komme i gennem. Til gengæld har vi videresendt syv essentielle spørgsmål, vi gerne vil have svar på.

1. Hvilke sider sælger du fra?

2. Hvorfor modtager folk ikke deres varer?

3. Hvorfor er Aladdins Wish ikke registreret i CVR-registret?

4. Hvorfor kan folk ikke få fat på dig, når de ringer og skriver på Messenger?

5. Hvorfor kan kunder, der føler sig snydt, ikke få deres penge tilbage, når de efter lang tids venten ikke længere gider vente?

6. Hvor får du de smykker, du sælger, fra?

7. Desuden vil jeg også høre, om du har nogle kommentarer til, at flere siger, de er blevet truet og chikaneret efter at have skrevet negative anmeldelser på Trustpilot?

Denne gang modtager vi blot et standardiseret svar:

Tak for din mail, vi har lidt travlt i øjeblikket, men vender tilbage til dig hurtigst muligt. Nogle kunder kan desværre opleve længere leveringstider ifm. auktioner og konkurrencer, vi håber på jeres tålmodighed. Kærlig Hilsen Aladdins Wish“.

Efter udgivelsen af de fire artikler:

Kunder raser: Vi er blevet snydt så det driver
Aladdins Wish svømmer i banker
Tåler ikke kritik: Sådan bliver folk truet
Så indviklet er Guldfeberen, Aladdins Wish og alle de andre

bliver Newsbreak.dk endelig kontaktet af Thomas, der står bag Aladdins Wish. Han nægter at medvirke i et interview.