Fakta

Morten Kaj Hansen

Morten Kaj Hansen bor til daglig i Vamdrup med hustruen Britt og deres 2 børn. Han har også en datter på 16 år, som bor i Haderslev og går på Kolding Gymnasium.

Morten Kaj Hansen har en master i offentlig ledelse. Derudover har han 15 års erfaring med institutionsdrift fra flere stillinger i kommuner og regioner, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med økonomi, udbud og anvendelse af ny teknologi på et arbejdsmarked, der er under konstant forandring og stiller nye krav til kvalifikationer hos fremtidens faglærte.

Senest som uddannelsesleder på VUC Syd har Morten Kaj Hansen haft ansvaret for den 2-årige HF og HF-enkeltfag. Her har han været helt tæt på det politiske arbejde og samarbejdet med UU-centre og andre uddannelsesinstitutioner.

Samtidig har han deltaget i mange netværk og projekter med afsæt i erhvervsuddannelserne i Kolding Kommune, fx talentarbejde i Skills-sammenhæng. Han har også siddet med i en lang række styregrupper med fokus på innovative løsninger, som kan forberede erhvervslivet på den teknologiske udvikling.