Fakta

Opskrift på sunde müslibarer

Ingredienser:

– 265 gram dadler

– 130 gram grovvalsede havregrym

– 125 gram grofthakkede mandler

– 2 spiseskefuld kokosolie

Sådan gør du:

– Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor eller blender. Blend dem til dadlerne er blevet en klæbrig sammenhængende masse.

– Hak mandlerne og hvis kokosolien er fast så smelt den i et vandbad.

– Hæld dadelmassen i en skål og bland alle ingredienser sammen, indtil du får en klæbrig sammenhængende masse.

– Fordel derefter massen i en form med plastikfolie eller bagepapir. Det er vigtigt at trykke massen godt ned, så müslibarerne kommer til at hænge ordentlig sammen.

– Sæt formen i fryseren i en times tid eller i køleskabet i et par timer. Skær bagefter müslibarerne ud i den ønskede størrelse.

– Opbevar dem i køleskabet. De bør kunne holde sig i 1-2 uger på køl og endnu længere, hvis du putter dem i fryseren.

Kilde: Costume