Fakta

Sagen kort

  • Den 21. november 2018 sker en alvorlig frontalulykke på Tarm Landevej nord for Grindsted. Her kører en varebil fra et fragtfirma sammen med en personbil af mærket Ford.
    I personbilen sidder et ældre ægtepar. I varebilen en 30-årig chauffør. Føreren af personbilen – 70-årige Johannes Kjær Jensen – omkom på stedet, mens konen, 68-årige Hanne Kjær Jensen, døde den 15. januar 2019 efter et sygdomsforløb med komplikationer.
    Det kommer senere frem i Retten, at hendes tarme og nervesystem er voldsomt medtaget.
  • Den 25. januar 2019 bliver ægteparret begravet, og 430 deltager i bisættelsen. Newsbreak.dk var med. På det tidspunkt, vil politiet ikke oplyse, om der er sket en sigtelse i sagen, men oplyser kun, at sagen er færdig-efterforsket.
  • I september 2019 bliver det offentliggjort, at den nu 31-årige mand er blevet tiltalt for to tilfælde af uagtsomt manddrab og overtrædelse af færdselsloven, fordi han ifølge anklagemyndigheden har kørt i modsatte vejbane.
  • Sagen begynder ved Retten i Kolding den 1. oktober, hvor flere deltajer om sagen kommer frem. Blandt andet nægter den tiltalte sig skyldig og giver som forklaring, at han får et blackout. På grund af et vidne, der ikke er mødt op, udsættes sagen.
  • Den 23. oktober afhøres vidnet, og der gives dokumentation og afsluttende bemærkninger. Anklageren fastholder påstand om betinget fængsel på grund af omfanget af ulykken og det tilfælde, at tiltalte tidligere er dømt og frakendt førerretten i sag om uagtsom legemsbeskadigelse. Den falder også dom den 23. oktober.

Kilde: Newsbreak.dk