Fakta

Tidslinje over politiets fejl

4. juni 2014: Politiet finder Stephen Port sammen med en ung mand han har givet stoffer og er bevidstløs. Port indrømmer, de har taget ulovlige stoffer, men bliver ikke arresteret.

19. juni: Port voldtager og forgifter 23-årige Anthony Walgate med stoffer. Port smider liget udenfor sin lejlighed og ringer til politiet. Han påstår han har fundet en bevidstløs mand.

26. juni: Port er mistænkt for at lyve overfor politiet og bliver tiltalt for obstruktion, men ikke for mordet på Walgate.

28. august: 22-årige Gabriel Kovari forgiftes med stoffer og bliver voldtaget af Port. Han smider liget på en kirkegård.

20. september: 21-årige Daniel Whitworth får en overdosis af stoffer og bliver voldtaget af Port. Port smider liget på samme kirkegård. Whitworth har Kovaris trøje på og er i et lagen, som har Ports DNA.

1. oktober: Politidirektør Tony Kirk fortæller de lokale nyheder, at de tre dødsfald indenfor to kilometer af hinanden ikke bliver set som mistænkelige.

23. marts 2015: Port bliver sendt i fængsel for obstruktion af første mordsag. Han bliver løsladt i juni, men får en elektronisk fodlænke.

13. september: Port forgifter og voldtager 25-årige Jack Taylor. Liget bliver fundet ved siden af den samme kirkegård.

15. oktober: Port bliver arresteret med mistanke for de fire mord. Senere bliver han tiltalt for angreb mod otte andre mænd.

25. november 2016: Port bliver idømt livstid for de fire mord samt seksuelle overgreb på syv andre mænd.