ANNONCE

Falck spår travl weekend: Kun du kan undgå det

30. november 2019 08:45 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Falck spår en travl weekend på vejene.

Frosten har for alvor gjort sit indtog i landet, og derfor spår Falck, at de får en del at se til i weekenden.

For når vintervejret viser tænder, og temperaturen falder til under frysepunktet, er der en række ting, der giver Falck overarbejde.

Artiklen fortsætter under videoen

Og problemerne starter allerede inden uheldet er ude, fortæller driftsdirektør for Falck Vejhjælp, Gunnar Thykjær:

– Problemerne starter allerede i indkørslen, når bilen ikke vil starte. Og på vejene er der mere trafik og større risiko for, at der sker uheld. Vi oplever altid, når den første frost og første sne kommer, at folk lige skal vænne sig til forholdene. Så der er nogen, der kommer til at glide af vejen – eller endnu værre få et uheld, siger han i en pressemeddelelse.

I galleriet over artiklen kan du se en række gode råd fra Falck til, hvordan du får din bil sikkert gennem vintermånederne.

Et smart trick

Blandt andet er det en fordel at parkere i en særlig retning, fortæller Gunnar Thykjær:

– Du kan med fordel parkere din bil imod øst, så morgenens stråler smelter rimfrosten, der er kommet over natten. Derudover er det en god ide at udstyre bilen med ekstra sprinklervæske, ligesom det er smart at medbringe et tæppe i tilfælde af motorstop, siger Gunnar Thykjær.

Falck anbefaler i øvrigt, at bilister sætter lidt ekstra tid af om morgen til at gøre bilen klar, inden man kører, hvis vejrudsigten lover frost- og snevejr.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu