ANNONCE

Falsk anmeldelse: “Skudoffer” er anholdt

29. marts 2020 20:05 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet rykkede ud i stor stil. Anmeldelsen viste sig at være falsk.

OBS. Artiklen er opdateret klokken 20.05:

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt en 32-årig mand fra Snertinge-området efter anmeldelse om et skyderi på en adresse i byen. Det fortæller vagtchef Michael Hvid til Newsbreak.dk søndag aften.

Se mere video hos Local Eyes

Klokken 14.19 fik politiet en anmeldelse fra netop den 32-årige, der fortalte, at han var blevet skudt i skulderen med et haglgevær. Derfor rykkede politiet ud med alt, der var disponibelt. Det vil sige indsatsleder og flere patruljer.

En ambulance kom også til stedet med lægefagligt personale. Alle for én kunne dog ret hurtigt konstatere, at manden i hvert fald ikke var blevet skudt i skulderen. Efter noget uklarhed om, hvad der egentlig foregik endte det i stedet med, at han blev anholdt.

– Folkene på stedet konstaterer, at der ikke er sket noget skyderi, og derfor bliver manden anholdt for at have indgivet en falsk anmeldelse, fortæller vagtchefen.

Den 32-årige er påvirket og reagerer på en måde, der gør det besværligt at finde hoved og hale i situationen, men efter en ransagning af adressen for våben ender uden resultat, forlader politiet stedet klokken godt og vel 16.

Michael Hvis kan ikke forklare, hvorfor manden indgav en falsk anmeldelse om, at han var blevet skudt.

– Vi har ikke afhørt ham endnu, siger han ved 20-tiden.

Snertinge ligger på Nordvestsjælland i nærheden af Kalundborg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu