Falsk betjent anmeldt for voldtægt: Offeret kom pludselig frem fra buskads

31. oktober 2016 13:51 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mand fremstilles mandag i grundlovsforhør sigtet for voldtægt af en 27-årig kvinde.

Mandag eftermiddag er en 23-årig silkeborgenser i grundlovsforhør ved Retten i Viborg sigtet for voldtægt. Det skal være foregået tæt ved Gudenåen i Silkeborg søndag, og ifølge ofrets forklaring udgav manden sig for at være en betjent.

Kvinden, der er 27 år og fra Eritrea, kom cyklende på Ansvej, da manden pludselig stopper hende og fortæller, at han er fra politiet.

– Det gør hun så, og så begår han et overgreb på hende, siger Bent Riber Nielsen fra lokalpolitiet i Silkeborg til Newsbreak.dk. Han kan også fortælle, at retsmødet er startet klokken

Cykel og taske smidt

Politiet kommer på sporet af den sigtede, fordi en kvindelig hundelufter ved 18.45-tiden undrer sig over en cykel og en taske, der ligger smidt på jorden ved Ansvej.

Hun kontakter politiet, der ankommer til stedet. Ifølge TV Midt/Vest står anmelder og taler med to mænd, da de ægte betjente ankommer til stedet.

De fordufter dog, og pludselig kommer en kvinde ud af et nærliggende buskads og fortæller, at hun er blevet voldtaget.

Ud fra kvindens beskrivelse af voldtægtsmanden kunne politiets repræsentanter forstå, at denne stemmede overens med den ene af de to mænd, der var forduftet fra stedet.

Han blev anholdt klokken 19.15.

Spor efter voldtægt

Ifølge Bent Riber Nielsen er der fundet spor efter, at der skal være foregået en voldtægt. Kvinden har forklaret, at denne skal være fuldbyrdet.

– Vi følger nu op på nogle spor og vores efterforskning, siger han til Newsbreak.dk.

TVMidtvest skriver, at der i buskadset blev fundet et kondom.

– Da vi undersøger, det sted, hvor voldtægten skulle være foregået, finder vi et brugt kondom, fortalte vagtchef Jens Claumarch til TV-stationen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu