ANNONCE

Falsk prins skal 18 år i fængsel

5. juni 2019 08:25 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Antony Gignac har udgivet sig for at være en Saudi Arabisk prins. Nu skal han 18 år i fængsel.

Det er noget af svindelnummer den 48-årige Anthony Gignac har stået bag. Han har udgivet sig for at være en Saudi Arabisk prins.

Nu skal han 18 i fængsel for svindel, skriver Miami Herald.

Svindlet for millioner

Den 48-årige har kaldt sig selv Prins Khalid Bin Al-Saud, og omtalt sig selv som hans kongelig højhed. På den baggrund har han skaffet sig livvagter, diplomatpapirer og millioner af kroner.

Anthony Gignac har svindlet for otte millioner dollars. Og han skulle eftersigende have taget ansvaret på sine skuldre.

Det må han nu bøde for  efter en retssag i Florida.

Svindel på Instagram

Den falske prins har på Instagram delt billeder fra sit liv med påskud om, at han var af kongelig afstamning. Han har tilmed delt billeder af kongen af Saudi Arabien Salman bin Abdul Aziz Al-Saud, og kaldt ham far.

Derudover har han luret folk til at investere i firmaet Marden Williams International, men han har også fået folk til at købe hans andele af olieselskabet Saudi Aramco.

Afsløret af offer

Anthony Gignac dømmes for at have svindlet 26 personer fra USA, Canada, Storbritannien, Schweiz og Hong Kong. Og han blev afsløret i sin identitetssvindel på lidt mærkværdig vis.

Han skulle eftersigende være blevet opdaget af ét af ofrene, som han har svindlet. Ofret så Anthony Gignac spise svin, og det må han ikke ifølge islam, som udøves i Saudi Arabien.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu