ANNONCE

Falske navne: Kender du stjernernes rigtige?

30. august 2019 10:34 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

De kendte stjerner gemmer sig ofte bag navne, de egentlig ikke er blevet døbt.

Selv om du tror, du kender dem, fordi du hører deres musik, ser deres film eller følger dem på Instagram. Men der er mange hemmeligheder omkring de mange kendte skuespiller, musikere, modeller og generelle indbyggere i kendisland.

Faktisk benytter flere af de kendte sig ikke af deres rigtige navn. Det skriver Harper’s Bazaar.

I galleriet ovenfor kan du finde ud af, om du egentlig kender stjernernes rigtige navn.

Norma Jeane

Det er efterhånden en viden, de fleste er blevet bekendt med, særligt på grund af en Elton John-sang, men den legendariske skuespillerinde Marilyn Monroe er ikke født med det navn.

Faktisk er hun født med navnet Norma Jeane Mortenson. Men hun blev senere døbt Baker til efternavn.

Da hun blev gift første gang tog hun efternavnet Dougherty, men da én fra produktionsselskabet 20th Century Fox mente, at det kunne skabe forvirring på grund af udtalen, foreslog hun selv Monroe, som var et efternavn, der blev brugt på hendes mors side.

Fornavnet Marilyn kom af, at der var mange i produktionsselskabet, der syntes, at hun mindede om Broadway-skuespilleren Marilyn Miller, der var stor i 1920’erne.

Flere fornavne

Særligt for mange kendisser, er de i besiddelse af flere fornavne, hvilket giver dem mulighed for at vælge kun at bruge et.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det gør sig gældende med den tidligere skuespiller, nu hertuginde Meghan. Hun er født Rachel Meghan Markle.

Men også store stjerner som Brad Pitt, der egentlig hedder William til fornavn, og Rihanna, der egentlig er døbt Robyn Rihanna Fenty, gør også brug af et enkelt fornavn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu