ANNONCE

Falskt politi-par røvede bordel

30. januar 2012 14:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Falskt politi-par røvede bordel
Billede mangler

En 37-årig nigeriansk prostitueret fik uventet besøg tidligt mandag morgen. En bevæbnet mand og en kvinde troppede op omkring klokken tre.
Parret udgav sig for at være civilbetjente, inden de bagbandt kvinden, tapede hendes mund og lagde kvinden med ansigtet ned mod sengen.
Efterfølgende gennemrodede de falske betjente hele lejligheden og stak af med pas, opholdstilladelse, kreditkort og et ukendt kontantbeløb i forskellige valutaer.
Der gik et stykke tid, før kvinden fik kæmpet sig fri og alarmerede politiet.
“Hun havde tydelige mærker efter at have været bundet, men havde heldigvis ikke lidt yderligere fysisk overlast. Men det er bestemt en grov sag,” siger politikommissær Mogens Brøndum til JP Aarhus.
Manden havde tidligere på aftenen været forbi bordellet for at forhøre sig om priserne, men da han kom tilbage, var det ikke som kunde. Derimod udgav han sig for at være politimand, inden han røvede kvinden.
Manden beskrives som dansk af udseende og 40-50 år gammel. Han er omkring 185 cm. høj, tynd og med kort mørkt hår. Han var iført en sort jakke og sorte bukser. I bukselinningen havde han en sort pistol.
Kvinden beskrives som 175 cm. høj, fedladen af bygning og med langt rødligt hår. Hun var iført joggingbukser og bar hvide plastichandsker. Hun medbragte en sort nylonpose.
Østjyllands Politi håber, at vidner nu kan bidrage med oplysninger, der kan hjælpe til at lokalisere de to falske betjente.Kilde: JP Aarhus

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu