ANNONCE

Familie-chok kort efter Luksusfælden

15. september 2020 21:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Kort efter eksperterne forlod Daniel og Sarah i Holstebro, gik de fra hinanden.

Familie-chok kort efter Luksusfælden
Daniel og Sarah drømte om fælles hjem med deres tre børn, men drømmen brast. De samarbejder dog om at være forældre. Foto: TV3

Et massivt overforbrug af blandt andet fastfood og rejser var en stopklods for Daniel og Sarahs drømme om igen at flytte sammen og blive en fælles familie med deres tre børn. Selv mente parret, der tirsdag var med i Luksusfælden, at det ville være for dyrt på grund af manglende indtægter fra det offentlige.

Sandheden var dog, at der var masser af penge, de blev bare brugt forkert. I programmet bliver det tydeligt, at parret hver måned brugte mindst 3700 kroner på fast food, og Sarah modtog i alt 3500 i boligstøtte. Eksperterne gav i afsnittet udtryk for, at det stod helt skævt til med prioriteterne.

For at få drømmen om huskøb og fællesliv til at hænge sammen, skulle parret hanke alvorligt op i sig selv, hvilket de også gjorde – endda med stor ros fra eksperterne. Daniel flytter også ind i lejligheden til sidst. Familiedrømmen brast dog alligevel for det unge par, fortæller Sarah til Newsbreak.dk.

– Jeg endte med at sige stop, fordi det gik op for mig, at vi var blevet mere forældre end egentlig kærester, fortæller hun. Parret gik derfor fra hinanden kort efter optagelserne, der blev foretaget i foråret.

Jobbet glippede

I afsnittet blev der naturligvis lagt et budget for parret samlet, og her blev det synliggjort, at de sammen kunne blive gældfri på tre år – og efterfølgende havde en betragtelig pose penge til opsparing til udbetalingen på et hus. Hus er der nu heller ikke blevet noget af, efter Sarah er blevet boende i lejligheden.

– Jeg er vant til at holde styr på regninger og betale til tiden, så jeg klarer det faktisk fint. Det går rigtig godt, og det går fremad med økonomien, siger Sarah, der selv havde en gæld på 214.000 kroner. Hun får igen tilskud fra det offentlige, efter Daniel er flyttet ud af lejligheden.

Egentlig var det planen, at Sarah ville finde et fuldtidsarbejde for at få fællesøkonomien til at hænge bedre sammen, men coronakrisens indtræden gjorde det svært. Derfor er hun fortsat på sit studie og har ved siden af et studiejob.

Hun har selv lavet et budget, så hun ved, hvor meget hun kan bruge på de forskellige udgifter.

Skal samarbejde

Daniel og Sarah har sammen tre børn, og det har – allerede da tillidsproblemer indtraf på grund af Daniels hemmeligholdte narkotika-misbrug – været vigtigt for det unge par at have klare regler om, at de uanset hvad skulle kunne samarbejde for børnenes skyld.

– Vi har det rigtig godt med hinanden, bare hver for sig. Vi ses stadig sammen med børnene engang i mellem, siger Sarah i dag og siger desuden, at Daniel ifølge hende ikke er faldet tilbage i at misbruge narkotika.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Daniel, der venligt meddeler, at han ikke ønsker mere opmærksom omkring sin medvirken i Luksusfælden. Derfor kan vi kun referere fra, hvad Sarah fortæller. Hun har det til gengæld godt.

– Luksusfælden har lært mig, at jeg skal åbne op om, hvordan jeg selv har det. Jeg skal tænke på mig selv, på hvad der gør mig glad. Det havde Carsten og jeg en del snakke om – også nogle, der er klippet ud af programmet. Jeg er fortrøstningsfuld for fremtiden, og det har været en stor hjælp at være med, siger Sarah.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu